Tjorust-Telegrafen

Slut på tjafset!

T-korsningen (T-T) --- Sedan leg. gnällspikaren Claes-Thomas, vars ju något av en hobby det varit att gå till ständigt återupprepade attacer på hederliga annonsörer såsom till exempelvis, tja, vem ska vi ta, nån i högen bara, OK, Bror Berättelser, vederbörligen truttilltäppts dymedelst något så kostnadseffektivt som ett elektriskt mailbrev till densammes arbetsgivare på allra högsta nivå, har lugnets godtonat gråa filt åter lagt sig över ett Tjorust, vars debattnivå återigen nått nivåer som inte setts sedan, jaa, det skulle vara förra gången som man lät bli att hålla på att bråka över saker och ting som man inte kan göra något åt, eller strängt taget ens har något att göra med.

- Jag skickade helt enkelt ett elektriskt brev till mig själv; såsom varandes kommunstyrelseledamot - och inte vilken kommunstyrelseledamot som helst, förresten - är jag ju faktiskt i den yttersta ändan arbetsgivare åt den där skitstöveln skojaren filuren figuren personen, förklarar Bror Berättelser för eder korrespondent, dock med det förbehållet att det hela naturligtvis är sub rosa, något som eder korrespondent lovar sig själv att slå upp så fort han kommer tillbaka till red. och red:s uppslagsverk.

Sedan det hela kommit till en något allmännare allmänhets kännedom, har ett av oppositionspartierna till Bror Berättelsers parti inlämnat en förfrågan i ämnet, dock ej, såsom de naivare bland oss skulle kunna tro, till den det vederbör, dvs. Bror Berättelser, utan till yttermera visso till den det ovederbör, nämligen Johan Martinsen, ett grepp som dock får sin självklara förklaring av Nick Forsklas:

- Bror Berättelser skäller ju bara på oss så fort han får tillfälle, bra på det är han också - nä, då är det mycket trevligare att höra på Martinsen, hans ord lägger sig som bomull runt huvudet, inte alls dumt när man väl vant sig.