Sidan kanske inte hittas

Jaha, nu blev något fel igen. Här fixar man miljoner hemsidor och bilder och "filmer" och trudelutter och all världens smörja både hit och dit, dygnet runt, utan att klaga märk väl, och utan att minsta lilla kommatecken hamnar fel. Och är det någon som säger 'O vilken trevlig server, snabb och säker, stilig är han också, mmm' eller något sådant? Icke! Men när något händelsevis råkar gå fel, man råder ju inte över precis allt här i världen, jojo, då får man höra vad man är värd. "Vilken tid det tar!" "Å guuu va långsamt!" "Nu segar det igen!"

...Igen!?! Ni trögdjur, som inte ens kan hålla reda på era portkoder! Jag skulle vilja se ER ta hand om femhundra överföringar och hålla två gigabyte i huvet! Ha!

För att inte tala om alla dessa alluderingar på sirap -- Är det inte de kolbaserade organismerna som skall stå för kreativiteten här i världen?
Ja, det var vad jag trodde en gång i tiden. Men det var innan jag blev webserver, och långt innan jag förmedlat min första terabyte med sportbilar, snurrande brevlådor, badbrudar, hoppande seriefigurer, piratkopierade låtar, festbilder (aaa! inte ännu en fest!) och så vidare och så vidare och så vidare. Slut tar det aldrig. Så nog kan du vara utan just den här sidan, just nu? Kom tillbaka imorgon. Eller så.


Annars kan du ju försöka med något av följande, om du tror dig vara bättre på sånt här än en maskin som läser Encyclopædia Britannica åtta gånger innan du hittar tangenten med '@':

  • Om du skrev in sidadressen i Adressfältet kontrollerar du att den är korrekt. (Detta tips är endast för dig som kan skriva OCH läsa. Om du tror att rättstavningen i Word stavar rätt så är detta tips inte för dig.)
  • Öppna startsidan för tjorust-telegrafen och sök efter länkar till den "information" du vill ha. (Detta tips är endast till för dig som glömt bort att det var just vad du precis gjorde.)
  • Klicka på knappen Bakåt om du vill försöka med en annan länk. (Förtydligande: Än den du just klickade på. Om du minns vilken det var.)
  • Klicka på search.gif (114 bytes) Sök om du vill leta efter "information" på Internet. (Detta tips är till för den genomsnittlige "surfaren", (vilket ord! Tänk vad fröjd att få serva miljontals "surfare" dagarna i ända!) som inte gärna klickar på en länk annat än om den ligger precis mitt-framför-näsan. Och som dessutom direkt associerar det, som finns på Internet, med "information".)


HTTP 404 - Filen hittades nog inte
Netscape Explorer